Понтонните кубове имат широко приложение – плаващи докове, платформи за яхти, лодки и фериботи, плаващи мостове, басейни, водни сцени за представления, плаващи сглобяеми, дървени къщи, както и за рибарници. Понтонните кубове са природосъобразни без да причиняват замърсяване.

 

Модулната система е лесна за монтаж и демонтаж, стабилна и сигурна върху водната повърхност, естетически красива с различни цветови комбинации. Според условията на околната среда, нашите строителни екипи са в състояние да предложат изчерпателно и професионално решение подходящо да отговори на нуждите на клиента, включително планиране, производство и инсталация.

Спецификации на продукта:

Размери: 50 сm / 50 сm / 40 сm
Тегло:   6.8 кг / бр ± 0.3 кг
Плаващ капацитет: 350 кг / м2

 

Материал: HMWHDPE – високо молекулярноно тегло на полиетилен с висока плътност
Температура: -60 С / 80 С
Цвeтове: оранжев, син, сив, черен, бял, зелен

HMWHDPE е основната суровина с други добавки като антистатична добавка, антиоксидант, анти-UV – да устоява на корозия, слана, UV лъчи, оксигенация, химични реакции и петролни масла. Не се причинява замърсяване и материала е 100% рециклируем. Анти-плъзгащ дизайн на повърхността и кръгли гладки краища за по голяма сигурност от обичайните циментово-дървени конструкции.

Категории: Понтони